Bejelentés


Nagykáta és Vidéke HE Nagykáta és Vidéke Horgász Egyesület


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Tisztelt Látogató!


Tájékoztató SARS-CoV-2 eljárásrendről


TÁJÉKOZTATÓ vészhelyzet megszűnését követő szabályozásról

 

Koronavírus eljárásrendi tájékoztató V.


MOHOSZ kijárási korlátozással kapcsolatos hirdetmény!


Koronavírus eljárásrendi tájékoztató


Köszöntjük a Nagykáta és Vidéke Horgász Egyesület weboldalán.

Az egyesület 1953-ban alakult, mint Nagykátai Járási Horgász Egyesület. Fő célkitűzése a horgászsport fejlesztése, népszerűsítése, tagjai részére kedvező horgászati lehetőség biztosítása, a természet szeretetére és védelmére nevelés. 1984 március 4-én módosult az egyesület neve, új neve: Nagykáta és Vidéke Horgász Egyesület. 1996-tól az egyesület biztosítja a horgászismeretekből a vizsgáztatást a horgászat iránt érdeklődők számára. Egyesületünk tagja a Magyar Országos Horgász Szövetségnek és a Horgász Egyesületek Pest megyei Szövetségének. Az egyesület kezelésében lévő Farmosi II. víztározó I.-II. horgásztó a Duna-Ipoly Nemzeti Park tájvédelmi területén helyezkedik el.

A Farmosi II. víztározó I.-II. horgásztó megközelítése:

Autóval: Budapest Nagykáta 311. sz. útvonalon haladva a Tápiószentmárton-Göbölyjárás vasúti átjáró előtt balra kell kanyarodni a Tempo nádfeldolgozó irányába. Az úton haladva néhány száz méter után táblák jelzik a halastó megközelítési lehetőségét. A főútról letérve egy darabig aszfaltúton, majd földúton haladva érhető el a tó.

Vonattal: Budapest Keleti - Szolnok vonalon Nagykáta után a Göbölyjárás megállónál kell leszállni. Kb 1,5 km gyalogolva érhetjük el a víztározót.

 

HE vezetősége
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!