Bejelentés


Nagykáta és Vidéke HE Nagykáta és Vidéke Horgász Egyesület


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

Tisztelt Horgásztársak!

 

Meghívó Közgyűlésre


2022.10.12-én 18:00 órakor horgászvizsga lehetőség Nagykáta Zrínyi utca 6. szám alatt. Érdeklődni a 06209191342 telefonszámon.

HE vezetősége

 

 

2022.01.15-én, szombaton, reggel 8 órától társadalmi munka lesz.

Szükséges eszközök:

- tárcsás fűkasza

- nád, gyékény vágáshoz alkalmas eszköz

- vessző seprű

 

He vezetősége

 

 

Tisztelt Horgásztársak!

 

2021.05.01-én telepítés történt, 83 kg süllő (I-II nyaras) és 94 kg vegyes keszeg balinnal.

2021.05.01-től az éjszakai horgászat a területi engedéllyel rendelkező tagok számára engedélyezett.

HE Vezetősége

 

Tájékoztatjuk a tisztelt Horgásztársakat, hogy a tavak bejáratánál található híd felújítása 2021. március 23-án kezdődik. A horgásztavakhoz való bejutást helyszínen a kivitelezővel lehet pontosítani.

HE Vezetősége

 

 

 

 

A SARS-CoV-2 koronavírus okozta világjárvány okán elrendelt veszélyhelyzeti intézkedések ideiglenes szigorítása okán a horgászattal, a horgász- és horgászsport rendezvényekkel, valamint a horgászati ügyintézéssel, okmánybiztosítással  kapcsolatban kiadott eljárásrendről a mai napon ismét új, kötelező érvényű (VIII.) tájékoztató került a MOHOSZ OHSZK részéről kiadásra, mely a már megszokott módon a kiadással egyidejűleg megküldésre került az Önök részére. Sajnos ezúttal - az aktuális, jelenleg romló járványügyi adatok ismeretében - enyhítések nem kerülhettek bevezetésre és így még fokozottabb együttműködésre, óvatosságra kérjük a horgászokat és a horgászokat kiszolgáló szervezeteket, vállalkozásokat is.

Továbbra is alapvetés, hogy a kijárási tilalom időszakában - jelenleg 2021. március 22-ig - csak reggel 5 óra és este 8 óra között, egyéni szabadidős sporttevékenység keretében lehet horgászni, de a hivatalosan is sportolónak minősülő (versenyzői engedéllyel rendelkező) horgásztársak esetében a horgászversenyek március 15-től (ha a járványügyi helyzet nem rosszabbodik) már engedélyezettek lesznek. Az éjszakai horgászat jelenleg csak saját, közvetlen vízparti ingatlanról, ott is csak családi körben lehetséges. Átmenetileg, március 22-ig nem lehet jelentkezni a sikeresen elindult elektronikus támogatású állami horgászvizsgára sem, illetve ilyen vizsga e határnapig nem is rendezhető meg.
Őszintén bízunk abban, hogy a hatékony járványügyi intézkedések,
az egyre jobban tömegessé váló oltások eredményeként a jövőben újabb korlátozásokra, hosszabbításokra már nem kerül sor, s a valódi tavasz beköszöntével a horgászat teljes szabadsága is végre beköszönthet!

 

 

 

 

Megyei horgásztábor meghirdetés szövege

 

Szülői nyilatkozatTÁJÉKOZTATÓ veszélyhelyzet megszűnését követő szabályozásról

 

Koronavírus eljárásrendi tájékoztató V.


MOHOSZ kijárási korlátozással kapcsolatos hirdetmény!

 

Koronavírus eljárásrendi tájékoztató

 

 

Horgászigazolvány, területi jegy érvényesítés szombatonként 800-1200 óráig 2760 Nagykáta Dózsa György út 15/a Városi Könyvtár.

HE Vezetősége

 

 

Egyesületünknél forgalmazásra kerülnek a Tisza tavi engedélyek :

  • napijegyek:1-2-3 nap + gátközlekedési engedély
  • féléves/ éves területi jegyek+ gátközlekedési engedély
  • gyerek területi: ingyenesen váltható

HE Vezetősége

Közgyűlési információk

 

Tisztelt érdeklődők!

2018. decemberében módosul a 2013.évi CII. Hhvtv. A horgászvizsgáztatást, mint közfeladatot a Magyar Országos Horgász Szövetség kapja meg az Agrárminisztériumtól. Ez azt jelenti, hogy 2019. évtől a MOHOSZ kéri fel tagszervezeteit, egyesületeit a horgászvizsgák lebonyolítására. Mindaddig, amíg nem készülnek el az új a megbízási szerződések, vizsgabizonyítványok, tesztlapok, addig vizsganapot nem tudunk előzetesen megjelölni.

HE Vezetősége

 

HORGÁSZKÁRTYA REGISZTRÁCIÓ!

 

Tisztelt Horgásztársak! Megkezdődött a horgászkártyák regisztrációja. A regisztrációt otthon, saját magunk is elvégezhetjük, amennyiben a megfelelő technikai eszközök rendelkezésre állnak. Amennyiben nem kívántok ezzel bajlódni, vagy elakadtok, Egyesületünk készséggel áll rendelkezésetekre.

Érdemes már az idén  megcsinálni a regisztrációt a jövő év elején várható tumultus elkerülése érdekében.2019-től csak az  kaphat állami jegyet, aki ezen kártyával rendelkezik. Továbbá a 2018.12.04.-ig regisztrálók jutalomsorsoláson vesznek részt, ahol 100 igen értékes jutalom talál gazdára.

 

Kedd és pénteki napokon 10-18 óráig, Nagykáta,Perczel Mór út 66. Amennyiben az igények alátámasztják, további időpontokat is meg fogunk jelölni.
Egyedi esetekben telefonos egyeztetés után esetleg fenti időponton kívül is megoldható a regisztráció.
Tel: 06/30/5086632

 

MOHOSZ információk

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!